Begynne med hockey

Skøyte- og hockeyskolen 2018 starter tirsdag uke 43. Påmelding vil komme i september. Men du er selvfølgelig velkommen å starte før det, vi tar gjerne imot nye barn på trening fortløpende gjennom hele sesongen. Se treningstider lenger ned, møt opp i hallen og snakk med en trener eller lagleder.

VI HAR ALLTID PLASS TIL NYE BARN! VELKOMMEN!

Skøyte- og hockeyskole:
Astor arrangerer hver høst en meget populær skøyte- og hockeyskole, der vi tilbyr et forsterket opplegg over fire uker. Jenter og gutter fra 4-10 år er velkomne! De siste par årene har hockeyskolen vært arrangert i samarbeid med Tiller hockey. Les mer om hockeyskolen her.

Kvalifiserte trenere fra Astor og Tiller tar i mot ungene på isen, og vårt rutinerte støtteapparat utenfor isen sørger for at barn og voksne får et trygt og godt møte med hockeysporten.

Inkludert i prisen får man en trøye, kølle og medlemskap i klubben resten av sesongen.

Jentehockey:

Hockey er en fantastisk artig og allsidig sport som passer like godt for jenter som gutter og Astor vil svært gjerne ha flere jenter på isen! Høsten 2017 stilte vi med rent jentelag på mikro og det vil vi bygge videre på. Les mer om vår satsning på jenter her.

Utstyr:
Alt du trenger for å bli med er skøyter på beina, hjelm med gitter på hodet og hansker eller votter på hendene. Har du annet beskyttelsesutstyr kan du selvsagt gjerne ta det på.

Klubben har en del utstyr som kan leies for en billig penge det første året. Vi har begrenset med skøyter til utlån. Halsbeskyttelse, susp og strømper er personlig utstyr som vi ikke har til utlån.

Man blir varm når man går på skøyter – ofte trenger man mindre klær enn man tror, og man trenger ikke lue eller buff under hjelmen.

Flere muligheter å komme seg på isen:

Medlemmer i klubben har tilgang på tid for frigåing ofte i helgene, tidspunkt varierer litt og annonseres på facebooksiden til Astor ishockeyklubb.

Ellers er ishallen åpen for allmennheten hver lørdag fra kl 10 til 12. Da er det ikke tillatt med kølle og puck.

Astor hockeyshop, som ligger under tribunen i ishallen, selger det meste av utstyr til nybegynnere, blant annet startpakker med bukse, vest, benbeskyttere, albuebeskyttere og hansker til en rimelig pris.

Astor Café er et naturlig samlingspunkt i Dalgård ishall. Kom innom de nyoppussede lokalene for stemningen, det sosiale, deilig kaffe for foreldrene, kyllingwraps eller annen mat, en søt og fersk donut, YT-produkter i fleng og mye mer.

Treningstider 2018/2019:

Etter hockeyskolen kan man fortsette på vanlig treninger, eller man kan begynne på trening fortløpende gjennom året. For jenter og gutter født i 2011 eller senere er det Mikro som gjelder. Treningstider er tirsdag 1730-1815 og lørdag 1215-1315. Man kan delta på begge eller én trening i uka – eller av og til. Vi følger konseptet «learn to play» fra Norges Ishockeyforbund og kjører enkle skøyteøvelser, spiller litt og har mye lek og moro.

For barn født i 2010 og 2009 er det treninger på Mini (U9 og U10): Mandager 1700-1745, torsdag kl 1730-1815 og lørdag 1330-1430. Det er viktig å ta kontakt med klubben før man begynner på Mini-treninger slik at vi kan tilrettelegge for en god oppstart.

Kontaktpersoner:

Rekrutteringsansvarlig: Karolina Storesund, karolina.storesund@gmail.com

VELKOMMEN TIL ASTOR HOCKEY!